Изборну конференцију одржали чачански Социјалисти, Транавац још четири године на челу Градског одбора 


Sunčan i topao poslednji dan aprila             

 
Изборну конференцију одржали чачански Социјалисти, Транавац још четири године на челу Градског одбора
Trenutno na sajtu: 370       |       Podeli:
22.10.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - У сали градске скупштине града Чачка, синоћ је одржана 13.Изборна конференција Градске организације
Изборну конференцију одржали чачански Социјалисти, Транавац још четири године на челу Градског одбора, Фото: ГЗС

Социјалистичке партије Србије. Изборна конференција симболично је одржана на дан када је пре 32 године у Чачку формиран Градски одбор Социјалистичке партије.
Једногласном одлуком пристуних, поново је указано поверење досадашњем председнику Градског одбора, Немањи Трнавцу, који ће и у наредне четири године предводити чачански СПС.


Фото: ГЗС

„Овде смо да после четири године и два изборна процеса, као, по мом мишљењу, најозбиљнија политичка организација у Чачку пошаљемо поруку свим политичким актерима, не само у граду, на ком се нивоу налазимо.

Немања Трнавац још четири године на челу Градског одбора, Фото: ГЗС

Да покажемо да можемо у једној демократској атмосфери да изаберемо све оно што проистиче на овој конференцији. Ми смо у претходних 15 дана спровели своје активности на терену. СПС у Чачку има 47 месних организација које су дале апсолутну подршку председнику Ивици Дачићу. Свих 47 месних организација дало је подршку председнику Извршног одбора, Владану Заграђанину и свих 47 месних оганизација дало је предлог за председника чачанског СПС-а и сви су предложили моју маленкост”, рекао је Немања Трнавац, вођа чачанских социјалиста.
Поред председника Градског одбора, на Конференцији су једногласно изабрани сви органи Градског одбора, Градски одбор, Извршни одбор, као и потпредседници. Занимљиво је и то да су на Конференцији у Градски одбор изабрани и сви претходни председници СПС-а у Чачку, који ће, како је нагласио Трнавац „својим радом и искуством допринети добробити саме организација али и свих грађанки и грађана односно другарица и другова”.


„Желимо да за две године будемо заиста конкурентни на изборима који нам следе 2024. године. Мислим да су људи видели како ми радимо. Да не обећавамо никоме ништа, већ смо непосредно у контакту са људима. И то је слика која се може забележити и на овој конференцији. Свакоме ко жели да да свој допринос у политичком раду за добробит Чачка, место му је у Градском одбору, поред нас свих. Оно што сам у својих 40 година научио јесте да ме саветују и да слушам и људе који имају и 18 година, а чланови су партије али и оне који су већ на заласку својих политичких каријера и који су цео свој живот провели у овој партији”, истакао је Трнавац.
План за будуће активности, према речима Трнавца јесте, пре свег проширење и повећање месних организација на територији града Чачка као и наставак рада на терену, у месним организацијама и у директном контакту са становницима града на Морави.

 

 

 

 


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


SPS NEMANJA TRNAVAC SOCIJALISTI CACAK

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.685.046 посета
Тренутно на сајту: 371 посетилац(a)